slider_0005_Claus 3
slider_0005_Claus 3
slider_0000_Claus 2
slider_0000_Claus 2
slider_0001_Claus 1
slider_0001_Claus 1
slider_0002_Claus 6
slider_0002_Claus 6
slider_0003_Claus 5
slider_0003_Claus 5
slider_0004_Claus 4
slider_0004_Claus 4
20171128_075949
20171128_075949
20171128_080028
20171128_080028
20171128_080057
20171128_080057

Holdbeskrivelse

 

Timen som giver dig sved på panden og sikrer dig den bedste, fedtforbrændende træning samt en fantastisk form på kort tid. Netop derfor har Cardio cykling stor succes i motionscenterregi. Årsagerne er mange, men nogle af de tungest vejende agumenter er vel nok, at alle kan sidde på en cykel, og at træningen favner meget bredt.

Den er både konditionsforbedrende, forbrændende og opstrammende for ben og baller. Som begynder vil instruktører hjælpe dig med de teknikker der bruges på cyklen, indstillingen af cyklen og guide dig igennem instruktørerenes kommandoer under timen. Det er vigtigt at medbringe mindst ½ liter vand og det er bedst at benytte cykelsko, der kan lånes i receptionen.

Cardio Cykling kræver meget energi og man kommer til at svede meget, medbring derfor også et håndklæde til timen. Vi anbefaler, at deltagere har cykelshorts på, da det er væsentligt mere behageligt end shorts eller træningsbukser. På denne Cardio Cykling time vil instruktøren lede dig igennem forskellige former for øvelser, som er planlagt på forhånd.

De forskellige øvelser er udarbejdet så de simulerer forskellige former for terrænkørsler og situationer som man kender fra rigtig cykelløb. F.eks. bjergkørsel, sprint og intervaltræning. Instruktøren bruger god musik og positive verbale tilkendegivelser for at få hver enkelt deltager til arbejde hårdere. En time med masser af power og god energi.

BODYPUMP® er et 60 minutters program designet til at give din krop en allround træning med brug af vægte, vægtstang og stepbænk. Du bliver stærk, udholdende og defineret. Du bliver atletisk men ikke ”pumpet” – navnet til trods. I en BODYPUMP® time kommer du hele kroppen igennem og det er derfor et effektivt alternativ til selv at arbejde med maskiner/vægte.

Samtidig er BODYPUMP® et fantastisk supplement til spinning, step eller andre konditionsstyrkende træningsformer.

BODYPUMP® er et professionelt koreograferet, kvalitetskontrolleret undervisningsprogram, hvor der fokuseres på:

  • korrekt løfteteknik
  • moderate vægte
  • mange repetitioner
  • skiftende tempo
  • skiftende øvelser

Hvad skal jeg selv medbringe til BODYPUMP® Du skal selv medbringe et håndklæde og en dunk vand. Håndklædet er til at ligge på (og til at tørre sved af panden) og vandet er vigtigt af hensyn til musklernes arbejdsevne og den efterfølgende restitution.

BODYPUMP® instruktøren gennemgår en grundig uddannelse og er på efteruddannelse hver 3. måned for at lære ny koreografi og for at sikre dig den bedste og mest effektive træning. En kanon time, med masser af god musik og perfekt styrketræning. Vi ses.

Step er en time med høj fedtforbrænding til god og motiverende musik. Step er en aerobic time, hvor vi anvender en stepbænk som redskab.

Stepbænken kan anvendes i flere højder, og derved kan du variere belastningen i den træning. Timen opbygges ved at grundtrin sammensættes til mindre blokke, der i løbet af timen sættes sammen til serier. Foruden en forbedret kondition, forbrændingen og koordinations evne, arbejdes der også med skuldre-, mave- og rygmuskler.

En skøn time hvor sveden pibler frem på panden.

 

 

Pilates:

Pilates er en kombination af stræk og styrkeøvelser til at træne kroppens muskler. Kernen i Pilates er træning af ryggens og mavens muskler samt bækkenbunden, og alle uanset form og alder kan deltage.

Holdet henvender sig til dig, der gerne vil styrke og smidiggøre kroppen på en skånsom, men udfordrende måde.

Pilates er teknisk svært at lære og kræver derfor stor fokusering. Vejrtrækning har en central plads i pilates – hver bevægelse koordineres med en ind- eller udånding.

Kort sagt udspænder Pilates dine stramme muskler, øger din styrke og udholdenhed samt forbedrer din holdning, balance, kropsbevidsthed.

Pilates vil bringe din krop i balance og give kroppen indre ro. Pilates kan udøves på måtte eller med en stor træningsbold. Pilates er den perfekte kombination med din øvrige træning. Så på gensyn.

 

Cirkeltræning

Holdet der henvender sig til alle kropstyper uanset konditionsniveau. Der bliver sat poster op med henholdsvis styrke og konditionsøvelser og vi bruger 1 minut ved hver post, hvor vi giver den fuld skrald. Mellem hver post holder vi 15 sekunders pause. Sådan bliver vi ved i 30-35 minutter og får dermed en allround-workout, hvor pulsen kommer op, og kroppen får en god, opstrammende toning. Herefter strækker vi ud i cirka 15 minutter, så efterfølgende ømhed bliver minimeret. Super effektivt hold hvor fællesskabet og den sjove træningsfacon er i højsædet.

Boldhold:

Træningen foregår på eller med de store bold. Øvelserne laves både siddende, stående, samt mave- og rygliggende, bl.a. på måtte.

Øvelserne er tilrettelagt så både din kondition og muskel styrke får et boost – særligt udfordres din muskulatur omkring mave, ryg og bækken i øvelserne.

En ekstra gevinst ved træning på bold er, at din balance, koordination og kropsholdning udfordres og forbedres.

Boldtræning er egnet for alle aldersgrupper uanset nuværende fysisk form

Yoga

 

Holdet består af lidt styrkende yoga øvelser, yin yoga, vejrtrækningsøvelser og dyb afspænding.

Yoga låser din krop op og er med til at forbedre din fleksibilitet og sænker samtidig risikoen for skader.

De styrkende yoga øvelser har til formål at oparbejde styrke og stærke muskler ca. 10-15 minutter.

Yin yoga handler det om at spænde af, give efter og strække muskler og bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads. Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

I yin yoga strækker vi kroppen og trækker vejret i dybden, og ud over at skabe bedre gennemstrømning i kroppen giver øvelserne en bedre holdning og større kropsbevidsthed.

Når du giver efter i en Yin stilling:

Du giver slip på din krop

Du giver slip på dit åndedræt

Du giver slip på dit sind

Husk: Varmt yogatøj og et tæppe.

Flow 

Et hold hvor du får en ordentlig oplader for kroppen som du vil elske.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på holdet.

Det handler om at vi få bevæget hele kroppen igennem, så energien flyder mere frit. 

Flow indeholder lidt til fødderne, krops medianer, mobilitetsøvelser for leddene, venepumpeøvelser for hele kroppen som dræner lymfesystemet giver bedre blodomløb, der resulterer i udskillelse af affaldsstoffer og fedt, modvirker træthed, tunge og hæve ben, underliv, arme, nakke og hals. Vi afrunder med et par yoga inspireret stræk og afspænding.

Forløbet er krydret med energi øvelser fra de østlige himmelstrøg, øre- og zoneterapi samt visualisering og let meditation.

Holistisk træning. Fokus på kropsbevidsthed, bevægelseskvalitet og skaber balance i krop og sind.