Om Fitness

Sakskøbing Fitness Forening har netop fejret 1 års fødselsdag og meget er sket det sidste års tid. Allerede tilbage i december 2022, var vi en gruppe på 7 personer; alle med et nært forhold til huset, der satte os sammen med Claus for, at diskutere fitnesscenterets fortsatte fremtid. Vi kom frem til, at dannelsen af en forening var bedste løsning. Utallige møder senere, stod vi klar 1. februar 2023 med stiftelsen af Sakskøbing Fitness Forening. Vi har alle arbejdet på højtryk for, at få løst de udfordringer der melder sig, når man er en nyopstartet forening. Hele vejen igennem har vi benyttet os af DGI’s kyndige rådgivning, samarbejdet med Claus (der stadig driver fysioterapien og ejer huset) og trukket på bestyrelsesmedlemmernes tidligere erfaringer. Det har bl.a. resulteret i et dørlåsesystem samt ombygning der betyder, at vi har kunne udvide vores åbningstider betydeligt. Vi har fået en ny hjemmeside, sendt vores instruktører på kursus og udvidet holdplanen og generelt lavet forbedringer i den daglige drift.

Og vi er slet ikke færdige endnu! Med et stigende medlemstal er der økonomisk råderum til, at vi nu også begynder at reparerer og udskifte vores maskiner. Desuden har vi også andre tiltag i støbeskeen, som vil blive annonceret løbende.

Til sidst vil vi gerne sige stort tak til alle vores medlemmer, nye som gamle. Uden jer, ville vi ikke være her. Vi driver Sakskøbing Fitness Forening for jeres skyld, og jeres opbakning er altafgørende for vores succes. Da vi er en frivillig forening med en ulønnet bestyrelse, betyder jeres hjælp utroligt meget. Vi håber I er parate til at give en hånd med, så Sakskøbing Fitness Forening kan fortsætte med at eksistere og være et dejligt sted for alle at være.

 

På bestyrelsens vegne,

Ditte Laulund, formand

Velkommen til Sakskøbing Fitness

Jeg overtog fitnesscenteret på havnen 1. oktober 2010 og ændrende navnet til det nuværende.

I 2013 startede en større fornyelse af centeret, der gjorde at vi i starten af januar 2014 kunne åbne dørene for et helt nyt center, med nye topmoderne cardi- og styrkemaskiner fra Cybex, en af de de førende leverandører af fitnessudstyr.

Ikke kun fitnessudstyret blev  udskiftet, men også inventar i omklædninger, reception, fitnesscykler, holdudstyr, musik- og tvudstyr osv. nyindkøbt. Huset blev malet invendigt og alle trægulve høvlet og lakeret.

Alt dette gør tilsammen at jeg er nu er meget stolt over at kunne tilbyde et af Lolland-Falsters mest moderne og udstyrerede Fitnesscentre til borgerne i Sakskøbing og omegn.

Vi tilbyder ved indmeldelse i Sakskøbing Fitness nedenstående:

  • Brug af alle vores faciliteter
  • Kyndig og professionel vejledning
  • Vejning og fedt%måling
  • Ubegrænset holdtræning
  • Hurtig adgang til Fysioterapi
  • Og meget mere.

Jeg håber at se dig snart i Sakskøbing Fitness,

DIT LOKALE FITNESSCENTER

Claus

Skriv til os

91 54 95 56