Om Fitness

Sakskøbing Fitness kører videre som en forening.

Efter et par år med først Coronapandemi og siden kraftig stigning i energipriser og generel inflation skulle der ske noget, hvis der fortsat skulle kunne dyrke fitness i Pakhuset på havnen i Sakskøbing.

Flere muligheder blev gennemgået, og valget faldt på at oprette en forening, der med ny energi og masser af ildsjæle ville kunne drive fitnesscenteret videre i samme rammer.

Der er arbejdet hårdt på at dette kan lykkes, og nu er jeg glad og stolt over at sige at arbejdet har båret frugt.

Pr. 1. februar 2023 starter Sakskøbing Fitness Forening deres virke.

Det sker netop i samme rammer, og uden prisstigninger. Dette har været vigtigt.

I en tid hvor meget stiger i pris og/eller indskrænkes i muligheder, er det lykkedes at kunne fortsætte “som altid”.

For som tidligere skrevet vil den nye forenings ildsjæle arbejde videre med den energi, de indtil nu har lagt i projektet og skabe nye muligheder.

For nuværende medlemmer sker der ikke en mærkbar overgang. Priserne bliver de samme, for nogen endda lidt lavere. Holdplanen fortsætter. Åbningstiderne fortsætter.

Foreningen arbejder først og fremmest på udvidet åbningstider. Senere med øget fokus på flere tilbud til Sakskøbings borgere, unge som gamle. Det vil jeg lade dem komme nærmere ind på i deres egne udmeldinger.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak til alle nuværende og tidligere brugere af centeret. Jeg håber i alle vil støtte den nye forening i fremtiden.

Det skal for god orden nævnes at jeg fortsætter som fysioterapeutklinik. Vi rykker lidt rundt på lokalerne, men samme adresse og samme personale.

Med venlig hilsen.

Claus Guldborg Hansen.

Havnegade 3, 4990 Sakskøbing.

 

Velkommen til Sakskøbing Fitness

Jeg overtog fitnesscenteret på havnen 1. oktober 2010 og ændrende navnet til det nuværende.

I 2013 startede en større fornyelse af centeret, der gjorde at vi i starten af januar 2014 kunne åbne dørene for et helt nyt center, med nye topmoderne cardi- og styrkemaskiner fra Cybex, en af de de førende leverandører af fitnessudstyr.

Ikke kun fitnessudstyret blev  udskiftet, men også inventar i omklædninger, reception, fitnesscykler, holdudstyr, musik- og tvudstyr osv. nyindkøbt. Huset blev malet invendigt og alle trægulve høvlet og lakeret.

Alt dette gør tilsammen at jeg er nu er meget stolt over at kunne tilbyde et af Lolland-Falsters mest moderne og udstyrerede Fitnesscentre til borgerne i Sakskøbing og omegn.

Vi tilbyder ved indmeldelse i Sakskøbing Fitness nedenstående:

  • Brug af alle vores faciliteter
  • Kyndig og professionel vejledning
  • Vejning og fedt%måling
  • Ubegrænset holdtræning
  • Hurtig adgang til Fysioterapi
  • Og meget mere.

Jeg håber at se dig snart i Sakskøbing Fitness,

DIT LOKALE FITNESSCENTER

Claus

Skriv til os

91 54 95 56