Nyhedsbrev april 2024


Nyhedsbrev april 2024

 

Dette er vores andet nyhedsbrev, der udkommer hver anden måned. Her vil du kunne orientere dig om, hvad der sker i Sakskøbing Fitness Forening.

 

Søndag d. 25/2 startede vores helt nye fitness hold ”Funktionel Træning (mandehørm)” op. Dette kører hver anden søndag med stor succes, og er for alle friske mænd! Så tilmeld dig i appen.

 

Den 15. marts kom vores nye cardiomaskiner endelig. To spritnye løbebånd samt en ny crosstrainer, der erstattede de gamle, der ikke længere var ordentligt funktionelle. Vi håber I har fået afprøvet dem, og får stor glæde af dem. Vi er fortsat i gang med at søge diverse sponsorater og puljer, så vi forhåbentlig snart kan udskifte flere maskiner og gøre vores fitnessforening endnu bedre!

 

Vi afholdt vores generalforsamling mandag d. 18/3 med et fint fremmøde. De bestyrelsesmedlemmer der var på valg, genopstillede og blev alle genvalgt. Så vi fortsætter uforandret det næste års tid, indtil næste generalforsamling i hvert fald. Der var ingen indkomne punkter til dagsordenen, så vi nåede hurtigt til eventuelt, hvor der bl.a. blev bemærket manglende synlighed af informationer på både hjemmeside og i fitnesscenteret. Dette har vi forsøgt at få tilrettet og imødekommet. Skulle der være alligevel være andre ting I har kommentarer, ris/ros eller forslag til, er I meget velkommen til enten at sende os en mail ( saxfitness@outlook.dk ) ringe til os ( 91549556 ) eller tage fat i os.

Vi takker alle mange gange for tilliden og troen på, at vi fortsat vil gøre et godt stykke arbejde for Sakskøbing Fitness Forening.

 

I sidste nyhedsbrev reklamerede vi for vores Cardiobike event, nemlig Friday-bike-night. Dette løb af stablen fredag d. 22/3 og var lige så fed en aften som første gang det blev afholdt. Masser af sved i holdsalen og masser af mad på Hülyas efterfølgende, det kan da ikke blive meget bedre!

 

Onsdag d. 17/4 var repræsentanter fra bestyrelsen til Foreningsnetværksmøde i Ravnsborg. Ved sidste møde, tilbage i september, var vi værter. Denne gang lod vi os opvarte. Mødet er for fitnessforeninger fra Lolland og Falster. Det er altid gavnligt at se hvordan andre indretter sig og høre deres erfaringer. Selvom alle foreningerne er vidt forskellige, er der alligevel en masse viden og læring at hente. Vi gik i hvert fald derfra med masser af inspiration og nogle gode idéer.

 

Til sidst kan vi med stolthed sige, at vi nu har rundet 475 medlemmer! Stort velkommen til og tak.

Husk at vi som frivillig forening, altid kan bruge et par ekstra hænder! Så har du lyst til at give en hånd med og bidrage med hvad end du synes du kan, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen – al hjælp er værdsat.

De bedste hilsner fra bestyrelsen

Sakskøbing Fitness Forening

Skriv til os

91 54 95 56